Arsenal krenuo u lov! Rodžers, Poketino i bivši igrač kluba su najveći kandidati za menadžera!

Autor:

Sport

02.12.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unaj Emeri je dobio otkaz, a Fredi Ljunberg se ne posmatra kao trajno rešenje, tako da u Arenalu razmišljaju o tome ko bi mogao da bude novi menadžer kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arteta radi u stručnom štabu Sitija

Napravljena je lista od 12 kandidata, a prvi favorit je menadžer Lestera Brendan Rodžers. On beleži sjajne rezultate sa “lisicama”, a u prošlosti je radio u Svonsiju i Liverpulu.

Arsenal pokušava da zaposli Maurisija Poketina, ali je ta opcija nerealna s obzirom na to da je radio u Totenhemu, a velika želja kluba je Mikel Arteta.

Nekadašnji vezista “tobdžija” već neko vreme čeka svoj prvi samostalni posao i bio je pominjan kao moguće rešenje i pre dolaska Emerija.

Ostatak liste popunjavaju imena za koje je teško poverovati da bi u ovom trenutku prihvatili posao. Tus u sadašnji menadžer Vulvsa Nuno Espirito Santo, kao i nekadašni šef struke Juventusa Maks Alegri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading