Hrvat respektuje "orlove": Srbija im snažan tim, ali ume da podbaci!

Autor:

Sport

02.12.2019

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbaler Andrej Kramarić izjavio je da bi bilo veoma zanimljivo da Srbija preko C Lige nacija ode na Evropsko prvenstvo i bude rival njegovoj selekciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrej Kramarić

Napadač Hofenhajma smatra da je Srbija "najopasniji rival u baražu i da su sigurno Škotska, Norveška i Izrael bolje opcije za Hrvatsku".

- Da li bih voleo Srbiju u grupi? Ha, i da i ne. Bilo bi to jako zanimljivo. Srbi imaju veliki broj vrhunskih igrača i mogu da sastave snažnu ekipu koja je u stanju da igra sjajno, ali i neočekivano podbaci. Nikada nisam igrao protiv Srbije i čini mi se interesantnim izazovom- rekao je Kramarić za "Večernji list".

U istoj D grupi, koja se igra u Londonu i Glazgovu, su Engleska i Češka, a Kramarić ih opisuje kao veoma kvalitetne protivnike.

- Engleska je za mene na Svetskom prvenstvu u Rusiji igrala najlepši fudbal, čak lepši od prvaka Francuza. U polufinalu su nas "razbili" u prvom poluvremenu, a onda se probudila naša energija, zanos s kojim smo odigrali neverovatnu završnicu utakmice. To je sigurno ono što ih i danas boli i peče i što nam nisu zaboravili, bez obzira koliko im je bila bitna pobeda nad nama u Ligi nacija- rekao je Kramarić, pre nego što je prokomentarisao nezgodnu selekciju Češke.

- Česi možda ne izgledaju kao jako atraktivan suparnik, sigurno smo kvalitetniji od njih, ali je Evropsko prvenstvo veliki turnir i svi su "nabrijani". Ne možeš ni za koga reći sa sigurnošću da ga možeš pobediti- zaključio je on.

Evropsko prvenstvo igra se od 12. juna do 12. jula naredne godine, dok Srbija igra baraž u martu - prvo u Norveškoj polufinale, a potom ako prođe na svom terenu sa boljim iz duela Škotska - Izrael.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading