Kladionice veruju u "orlove"!

Autor:

Sport

02.12.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se još uvek nije plasirala na Evropsko prvenstvo narednog leta, prvo posle 20 godina, ali već znaju tačan raspored ukoliko se tamo nađu. Svetske kladionice veruju da će se srpski fudbaleri plasirati na Evropsko prvenstvo kroz baraž C Lige nacija.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

I to nije sve, budući da "orlovi" u grupi D kontinentalnog šampionata neće zauzeti poslednje mesto. Bukmejkeri očigledno veruju u naše fudbalere.

Londonski "Vilijem Hil" smatra da su izabranici Ljubiše Tumbakovića najbolji među kandidatima za trijumf u plej-ofu. Da će Srbija izvaditi vizu posle razigravanja sa Norveškom 26. marta u Oslu i pobednikom dvoboja Škotska - Izrael 31. marta u Beogradu, kvota je 2,25. Najbliži su nam "vikinzi" sa koeficijentom 2,87, dok su u koži autsajdera Škoti (4,5) i naročito Izraelci (10,00).

Ako su nas već bukmejkeri pogurali do EP, onda je red da se proveri i kako bismo tamo prošli. A i to nije loše, jer po kvotama za titulu, nismo najgori u društvu čiji smo mogući član.

Na toj listi Engleska je najbliža peharu (5,00), Hrvatska (26,00) je deveta, a 17. Srbija (101,00) je ispred Češke, koja je na 20. mestu (151,00). Iz svake od šest grupa dalje idu po dve najbolje selekcije, kao i četiri najbolje trećeplasirane ekipe, pa ni takav ishod nam možda ne bi smetao.

Prema rasporedu, ako odemo na EP, najpre ćemo se sastati sa Češkom (15. jun, Glazgov), zatim sa Englezima (19. jun, London) i na kraju Hrvatima (23. jun, Glazgov).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading