Mesi po starom, opet je pokorio Madrid!

Autor:

Sport

01.12.2019

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone savladali su na gostovanju Atletiko Madrid sa 1:0, u derbiju 15. kola La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ne prestaje da zagorčava život prestoničanima

Pobedonosni gol za Katalonce postigao je Lionel Mesi u 86. minutu.

Ovim trijumfom Barselona je ponovo na deobi prvog mesta sa ljutim rivalom Realom, dok su "jorgandžije" ostale na 6. poziciji.

Čini se da su domaći zaslužili bar bod, pre svega zbog bolje igre u prvom delu meča. Prva prilika viđena je već u 7. minutu, kada je lopta dvaput uletala u kazneni prostor Barselone, a Mario Ermoso je šutirao loptom u nogu Žuniora Firpa, od koga se ona odbila u stativu gola katalonske ekipe.

Atletiko je do gola mogao da dođe i u 20. minutu, kada su viđena tri fenomenalna poteza u jednoj sekundi. Žoao Feliks je divno asistirao Ermosu dugom loptom pravo na peterac, ali je šut pogodio Ter Štegena u stajnu nogu i odbio se u korner.

Katalonci su na prvu veliku šansu čekali do 26. minuta. Sarađivali su Suares i Mesi, Argentinac je ostavio loptu Ivanu Rakitiću u šesnaestercu, ali se Hrvat okliznuo i nije uspeo da šutira kako je želeo, pa je Jan Oblak lako reagovao.

Aktuelni prvak je do vođstva mogao da dođe i u 42. minutu, kada je Artur izveo korner, pogodio Pikea , međutim, lopta je, odskočivši od podloge, završila na prečki Oblakovog gola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading