Inter oteo vrh tabele od Juventusa, SMS asistirao u pobedi Lacija

Autor:

Sport

01.12.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera novi su lideri na tabeli Serije A pošto su pobedili ekipu SPAL-a sa 2:1 na svom terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Još jedna odlična partija korpulentnog veziste

Inter sada ima 37 bodova iz 14 kola, bod više od Juventusa koji je pao na drugo mesto posle današnjeg remija sa Sasuolom.

Fenomenalni Argentinac Lautaro Martinez postigao je dva gola za Inter u ovom kolu i potvrdio fenomenalnu formu. Pogodio je u 16. i u 41. minutu za pobedu svog tima. Sjajna timska akcija SPAL-a u 50. minutu koju je završio Valoti bila je dovoljna samo da se smanji prednost „nerazura“ na 2:1, a Nenad Tomović je odigrao svih 90 minuta za goste.

U ubedljivoj pobedi Lacija nad Udinezeom 3:0 istakao se i Sergej Milinković-Savić. Srpski vezista je u 9. minutu primio dugu loptu na grudi u petercu protivnika, uspeo da se snađe pored dva čuvara i asistira za gol Ćira Imobilea.

Sledeća dva gola Lacija došla su sa penala, prvo je sa bele tačke bio precizan upravo Imobile u 36. minutu, da bi u nadoknadi prvog poluvremena sa kreča pogodio i Luis Alberto.

Poslednji meč u ovom terminu Serije A odigrali su Parma i Milan. Kada je izgledalo da će to biti meč bez golova, posle odbijene lopte i očajne reakcije odbrane Parme Teo Ernandez je postigao gol za pobedu "rosonera".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading