Kosanović posle rekorda imao poruku za trenera Javora: Bolje bi ti bilo da pripremiš ekipu da ne primi 7 komada!

Autor:

Sport

30.11.2019

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović bio je veoma zadovoljan posle pobede protiv Javora u Ivanjici (7:0), ali i žestok u komentaru susreta.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

Nišlije su doživele pravu rapsodiju u Ivanjici pa su se za Niš uputili sa sedam postignutih golova.

- Drago mi je zbog ove pobede i što sam se kao trener upisao u istoriju Radničkog. Sada sam siguran da će me u Nišu večno pamtiti. Igrali smo kako treba. Čvrsto, snažno i hrabro. Stavili smo brzo stvari pod kontrolu i onda iskoristili sve slabosti koje je Javor ispoljio. Prva dva gola smo dali na vreme i to je otvorilo utakmicu. Na poluvremenu smo se dogovorili da pojurimo 3:0 i zatvorimo meč, a kada smo to uradili, dogovorili smo se da ne stajemo i da igramo jako do kraja, što smo i učinili - izjavio je Kosanović.

Kako je naveo, ono što ga najviše raduje jeste da je ekipa držala isti ritam svih 90 minuta.


- Ono što nije bilo lepo je izjava mog kolege iz Javora Bondžulića, koji me uvredio rekavši da ja sredom lepo objašnjavam ko je kriv za slabe rezultate srpskih klubova u Evropi, a onda mi subotom odgovara kada se te slabosti pojave na našim utakmicama. On je verovatno nezadovoljan zbog poništenog gola Javoru kod 0:0, ali bio je čist faul. Posle toga smo vređani sa tribina, a on je podlegao sudu publike. Bolje bi mu bilo da nauči nešto i da vodi ekipu drugačije, a ne da dozvoli da mu ekipa kod kuće primi sedam golova, a mogla je da primi 12 - rekao je Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading