Bajern "razbio" Zvezdu, pa "pukao" kod kuće od Leverkuzena!

Autor:

Sport

30.11.2019

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena pobedili su kao gosti ekipu šampiona Nemačke Bajern sa 2:1 u derbi meču 14. kola Bundeslige.

Fudbaleri Bajerna

Tako su izabranici trenera Hansija Flika samo nekoliko dana posle ubedljive pobede u Beogradu nad Crvenom zvezdom (6:0), razočarali pred svojim navijačima.

Flik je pokušao da izmeša karte i da priliku nekim igračima koji nisu počeli meč u Beogradu, ali je Bajern podbacio, a gosti su sav posao završili u prvom poluvremenu.

Blistao je tandem Kavin Foland - Leon Bejli koju su bili glavni akteri u pobedi "farmaceuta" na "Alijanc areni".

U desetom minutu sevnula je brza kontra Bajera, Foland je sjajno proigrao Leona Bejlija koji je preciznim udarcem pogodio desni donji ugao gola Manela Nojera za 0:1.

U 34. minutu Tomas Miler je preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodio levi donji ugao i izjednačio i kada se činilo da će Bajern krenuti u novu ofanzivu i napraviti preokret usledio je novi hladan tuš.

Svega minut po izjednačenju, usledila je nova kontra gostiju, Foland je još jednom odlično poslužio Bejlija koji je bio neumoljiv - 1:2.

Gosti su u poslednjih deseta minuta igrali sa desetoricom, Jonatan Tah je zasluženo usključen pošto je u gol prilici zaustavio nepropisno napadača Bajerna, ali domaćin to nije uspeo da iskoristi, kao ni činjenicu da se igralo još sedam minuta u nadoknadi vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading