Enrike se vratio i sproveo čistku u reprezentaciji: Dosadašnjeg selektora neće ni u stručnom štabu, on u šoku!

Autor:

Sport

30.11.2019

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robertu Morenu, doskorašnjem vršiocu dužnosti selektora Španije, još uvek nije jasno zašto je smenjen sa te pozicije. On je na tom mestu proveo prethodnih pet meseci, nakon što je Luis Enrike, zbog bolesti ćerke, odlučio da se privremeno povuče.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Enrike

Moreno je sa reprezentacijom Španije rutinski uspeo da se plasira na završni turnir Evropskog prvenstva, međutim, nakon Enrikeovog povratka na kormilo "crvene furije", za njega više nije bilo mesta u stručnom štabu.

- Odluka da ne bude deo stručnog štaba je samo moja. Nije bio odan. jasno mi je rekao da će biti selektor na Euru, a da će se nakon toga vratiti da mi bude pomoćnik. Ne želim u ekipi nikoga kao što je on. Ponekad nije dobro biti preambiciozan- rekao je Enrike.

Moreno kaže da nikad neće saznati zašto je odstranjen iz reprezentacije.

- Bio sam šokiran kad me je izostavio iz reprezentacije. Posebno jer su svi osim mene znali šta se događa. Deset dana sam bio slomljen razmišljajući šta sam skrivio Luisu Enrikeu, pošto on ništa nije hteo da mi kaže. Bio sam najsrećniji kada se vratio u reprezentaciju, najviše od svih sam hteo da ga vidim na treningu i biti deo njegovog stručnog štaba na Evropskom prvenstvu. Verovatno nikada neću saznati zašto se sve ovo dogodilo- rekao je Moreno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading