(VIDEO) Bomba De Brujnea, pa evrogol Šelvija za još jedan kiks Sitija

Autor:

Sport

30.11.2019

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njukasl je uspeo da remizira na Sent Džejmsis parku sa Mančester sitijem 2:2, te je tako još više udaljio tim Pepa Gvardiole od titule.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neverovatan pogodak Šelvija

Dva puta je vodio Mančester siti na ovom meču, ali oba puta je to vođstvo bilo kratkog daha. Prvo je u 22. minutu Rahim Sterling uspeo da iskoristi sjajnu asistenciju i donese prednost svom timu. Ipak već u 25. minutu holandski levi bek Džetro Viljems je iskoristio šansu i izjednačio.

Napadao je Mančester siti, Martin Dubravka je odbranio nekoliko odličnih šuteva, ali nije Siti uspevao da stigne do gola. U 82. minutu Kevin De Brujne je fenomenalno šutirao ka golu Dubravke i lopta je pocepala mrežu!

 

 

Delovalo je da je sve gotovo, ali se sa tim nije slagao Džondžo Šelvi. Atsu mu je iz slobodnog udarca dodao loptu na 20-ak metara od gola, a on je poslao pravu bombu u rašlje Edersonovog gola i izjednačio je.

 

 

Sada se Siti izjednačio na drugom mestu na tabeli sa Lesterom sa 29 bodova, ali je Liverpul na osam bodova više sa utakmicom manje na prvom mestu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading