Radonjić ušao sa klupe, pa projektilom doneo pobedu Marseju!

Autor:

Sport

29.11.2019

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Olimpika iz Marseja trijumfovali su nad Brestom rezultatom 2:1, u prvom meču 15. kola Lige 1. Pobedonosni gol za ekipu koju sa klupe predvodi Andre Viljaš Boaš postigao je srpski reprezentativac Nemanja Radonjić u 89. minutu.

Nemanja Radonjić

Domaći su u potpunosti nadigrali protivnika, imali 30 šuteva više i veći posed lopte, ali mogli su da ostanu bez dva boda u završnici utakmice.

Marsej je poveo u 56. minutu golom Sara i delovalo je da će rutinski sačuvati prednost. Međutim, šok na Velodromu priredio je Kardona, golom u 88. minutu.

Tada je na scenu stupio Radonjić, koji je sa klupe čekao šansu i na kraju je dočekao. Bivši igrač Crvene zvezde je lepo povukao loptu, a zatim sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca savladao Larsonera i tako doneo trijumf svojoj ekipi.

Nakon gola Tuluzu, Nemanja Radonjić je i na drugoj utakmici zaredom postigao pogodak i tako pomogao Marseju da "zacementira" drugu poziciju na tabeli sa 28 bodova, pet manje od vodećeg Pari Sen Žermena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading