Koković: Zvezda poljuljana, ali opasna; Nišić: Na pobedu

Autor:

Sport

29.11.2019

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Voždovca Rade Koković, pred meč 18. kola Superlige protiv Crvene zvezde, izjavio je da njegov tim neće imati lako gostovanje na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
"Zmajevi" se nadaju iznenađenju

- Gostujemo Crvenoj zvezdi u specifičnoj situaciji za njih. Doživeli su težak poraz od Bajerna i koliko to može biti dobro za nas, može i loše. Dobro je zato što su sada poljuljani, ali loše jer mogu da budu više motivisani da pred svojim navijačima poprave utisak i vrate u pobednički ritam pred odlučujuće mečeve u šampionatu i Ligi šampiona - rekao je Koković za klupski sajt.

Koković je istakao i da njegove igrače ne treba da zavara Zvezdino loše izdanje protiv Bajerna u LŠ.

- Poseduju izuzetan kvalitet i mi moramo biti jako oprezni i koncentrisani ako želimo da ostvarimo dobar rezultat. Dobro igramo na gostovanju ove sezone i nadam se da ćemo i sutra podići kvalitet igre. Tri boda protiv Crvene zvezde su pojednaka kao tri boda protiv Proletera i nekog drugog protivnika i mi idemo sutra da se nadigravamo, pobedimo i nastavimo svoju seriju sjajnih igara - zaključio je Koković.

Prvotimac Voždovca Jovan Nišić napomenuo je da uz sav respekt prema šampionu ne idu na stadion Crvene zvezde sa belom zastavom.

- Iako sutra gostujemo prvaku države i predstavniku Srbije u Ligi šampiona, ne idemo sa belom zastavom, već idemo da pobedimo. To je primarni cilj. Ove sezone odlično igramo na gostovanjima, odneli smo sva tri boda i sa stadiona Vojvodine i Partizana, a sutrašnja pobeda samo bi bila šlag na tortu u ovoj sjajnoj polusezoni - rekao je Nišić.

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca igra se sutra od 18 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading