Miletić: Veče iz Beograda se preselilo u Hag...

Autor:

Sport

28.11.2019

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je naći prave reči posle šokantnog epiloga u Hagu. Partizan je 85 minuta igrao sjajno, a onda kako samo to on ume, sve prosuo (2:2). I to sa igračem više. AZ Alkmar je isto kao u Beogradu, sa igračem manje na terenu došao do izjednačenja i do boda koji ga vodi u osminu finala Lige Evrope. Partizan je po prikazanom zaslužio da dobije obe utakmice protiv Holanđana, a na kraju je uzeo samo jedan bod.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

Na taj svojevrsni „deja vu“ ukazao je posle meča i Nemanja Miletić.

- Neverovatno, još smo u šoku... Ne mogu da shvatim da smo primili dva onakva gola, još su imali igrača manje. Ponovila nam se utakmica u Beogradu, gde su isto imali fudbalera manje i tako došli do 2:2. Ne znam šta da kažem, još sam utučen, ne mogu da verujem šta nam se desilo - rekao je Miletić za RTS.

On nije želeo da deli krivicu na linije tima, iako je jasno da je odbrana, uz golmana, omanula u poslednjih 10 minuta.

- Svi smo krivi, ne bih sad govorio o tome šta je trebalo, šta nije trebalo. Ne možemo da vratimo vreme. Mnogo boli, ovo je poraz za nas. Neverovatna dva gola, povukli smo se, a iz dugih lopti smo primili dva gola. Ostaje veliki žal - konstatovao je Miletić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading