Ustaše brutalno izvređale crveno-bele: Zvezda je uljez i najgora ekipa u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

27.11.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaće upisan crnim slovima u istoriji crveno-belih, jer je poraz od Bavaraca najteži u istoriji na domaćem terenu. Jeste Bajern gigant, ali teško će navijači zaboraviti poniženje na "Marakani". I mediji u regionu pisali su o debaklu šampiona Srbije. Posebno surovi bili su Hrvati, tačnije "index.hr". Oni su u tekstu pod naslovom "Zvezda je dno dna Lige šampiona" isprozivali crveno-bele. Potom su Zvezdu uporedili s Dinamom, koji je, kako kažu, u jednoj važnoj kategoriji gori i od nje.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Kao užasan uljez među konkurentima iz svih kategorija po snazi, odnosno ekipa zalutala u Ligi šampiona kako bi napunila kasu i pobegla, nakon što joj svi napune mrežu i na njoj poprave gol-razliku. Statistika potvrđuje subjektivni utisak da je Zvezda uz Olimpijakos najgora ekipa Lige šampiona ove sezone. Galatasaraj posle pet utakmica, doduše, ima bod manje od srpskog prvaka, ali i jedan poraz manje, a primio je i čak deset golova manje od Zvezde - piše Index.hr.

Pomenuti portal navodi da je za crveno-bele veoma poražavajući podatak da su njeni fudbaleri na meču sa Bajernom imali samo 211 tačnih dodavanja, što je najmanje na svim mečevima odigranih u utorak.

- Odmah do Zvezde na dnu je Galatasaraj, koji je u podeli bodova s Brižom (1:1) imao 261 tačno dodavanje, pa Dinamo. Prvak Hrvatske u porazu 0:2 kod Atalante imao je samo jedno precizno dodavanje više od Galatasaraja. Ali, Dinamo je jedini ove sezone u Ligi šampiona odigrao utakmicu s manje tačnih pasova od Zvezde. Na gostovanju Mančester sitiju u porazu (2:0). Dinamo je imao mizerna 122 tačna dodavanja - ističe Index.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading