Radonjiću svanulo u Marselju!

Autor:

Sport

27.11.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gol koji je Nemanja Radonjić postigao u Tuluzu konačno je skinuo tu veliku barijeru u njegovoj igri, a pohvale stižu i od Andrea Viljasa Boaša, koji je, čini se, uspeo da shvati na koji način najbolje može da iskoristi kvalitete srpskog veziste.

Nemanja Radonjić

Radonjić je i u Tuluzu krenuo sa greškama, ali se ubrzo ispravio i postao ozbiljna pretnja po protivnički gol. Sve to je na kraju rezultiralo prvencem u Ligi jedan.

- Kada je ušao u Tuluzu nije bio dobar, izgubio je mnogo lopti, ali se potom prilagodio. Nemanja je takav, rizikuje, treba biti tolerantan sa loptama koje izgubi. Nakon pet-šest minuta uradio je dobre stvari svojom brzinom i driblinzima. Ovaj pogodak je važna stvar za njega, uliva mu samopouzdanje. On je važan igrač za nas, bio je odlučan protiv Monpeljea, to su stvari koje želimo da vidimo od njega - poručuje Viljas Boaš.

Marselj se serijom pobeda probio na drugo mesto francuskog šampionata, priliku da produži niz imaće već u petak kada će na Velodromu ugostiti Brest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading