Prosinečki završio sa Bosnom!

Autor:

Sport

27.11.2019

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski trener Robert Prosinečki nije više selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine!

Robert Prosinečki završio sa Bosnom i Hercegovinom!

Bosna i Hercegovina nije uspela da izbori plasman na završni turnir Evropskog prvenstva, pošto su ispred njih bili Italija, Finska i Grčka. Nakon loših kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Izvršni odbor je odlučio da smeni Prosinečkog sa mesta selektora, a to je potvrdio potpredsednik FSBiH Milorad Sofrenić.

- Sa Robertom Prosinečkom smo sporazumno raskinuli saradnju. Sinoć smo imali sastanak, a danas smo se telefonski čuli sa ostalim članovima Izvršnog odbora i doneli konačnu odluku -  rekao je Milorad Sofrenić.

Prosinečki je na mestu selektora BiH proveo dve godine i za to vreme 22 puta vodio "zmajeve", ostvarivši devet pobeda, šest remija i sedam poraza.

Bosna i Hercegovina će novu šansu da se plasira na kontinentalni šampionat imati naredne godine preko baraža, odnosno Lige nacija. Glavni kandidat da ponovo dođe na kormilo naših zapadnih komšija je Safet Sušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading