Real prosuo 2:0 u Madridu, Juventus minimalcem savladao Atletiko Madrid!

Autor:

Sport

26.11.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa su savladali Atletiko iz Madrida minimalnim rezultatom 1:0, dok su Real Madrid i Pari Sen Žermen remizirali sa 2:2, posle jako uzbudljivog meča u okviru 5. kola Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Juventus - Atletiko Madrid

Realu se isplatio uvodni pritisak. Karim Benzema trese mrežu Parižana iskoristivši odbitak u kaznenom prostoru i dovodi kraljeviće u vođstvo u 17. minutu. Dugo se čekalo na drugi pogodak na meču, ponovo je lopti iza leđa golmana Pari Sen Žermena smestio Benzema. A onda blickrig francuskog kluba.

Samo dva minuta posle drugog gola Reala, PSŽ smanjuje zaostatak. Menije šalje loptu po zemlji u peterac, ona prolazi pored Varana i Kurtoe, a njihovu lošu komunikaciju koristi Kilijan Mbape.

Pablo Sarabija je fantastičnim udarcem sa ivice kaznenog prostora izjednačio na 2:2 samo dva minuta kasnije.

GRUPA A

Real Madrid - Pari Sen Žermen 2:2

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Mančester siti je prvi stigao do vođstva. Najveći deo posla obavio je Gabrijel Žezus, poigrao se sa štoperima Šahtjora, a kada je na njega krenuo i golman Pjatov, sjajno je odigrao povratnu do Ilkaja Gindoana kojem nije bilo teško da zatrese mrežu.

Samo četiri minuta nakon što je ušao u igru Manor Solomon trese mrežu Sitija! Sjajno su kombinovali Ukrajinci. Lopta je tečno išla od kaznenog do kaznenog, da bi na kraju Dodo poslao dijagonalu kroz kazneni do Solomona koji zakucava loptu u mrežu, što je ispostaviće se, bio konačan rezultat.

GRUPA C

Mančester siti - Šahtjor 1:1

Atalanta - Dinamo 2:0

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Tajac u Torinu. Mnogo više su ljubitelji fudbala očekivali u meču između Atletika i Juventusa, na kraju samo jedan pogodak, ali spektakularan.

Fantastičan pogodak Paula Dibale u Torinu. Savladao je Jana Oblaka iz slobodnog udarca skoro iz mrtvog ugla. Pogodak pogledajte OVDE.

GRUPA D

Juventus - Atletiko Madrid 1:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading