(VIDEO) Ludi meč u Londonu: Totenhem gubio, pa nokautirao Olimpijakos!

Autor:

Sport

26.11.2019

20:19 >> 21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema su savladali Olimpijakos u okviru 5. kola B grupe Lige šampiona. Odmah na startu meča u Londonu je nastao muk na velelepnom stadionu "pevaca" pošto su gosti poveli sa 1:0, već u 6. minutu, a 15 minuta kasnije uvećali vođstvo na 2:0. Međutim, Totenhem uspeva da napravi vrtoglavi preokret i pod vođstvom Žozea Murinja dođe do pobede od 4:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Totenhem - Olimpijakos

Olimpijakos je poveo sjajanim šutom Jusefa El Arabija sa ivice kaznenog prostora. Gazaniga je bio nemoćan.

 

Novi šok za Murinjov Totenhem! Ruben Semedo se sjajno snašao posle kornera i doneo 2:0 Grcima u Londonu.

Međutim u finišu prvog poluvremena, Dele Ali koristi katastrofalnu grešku defanzivca Olimpijakosa koji je promašio loptu, i sa peterca trese mrežu za Totenhem.

 A već početkom drugog poluvremena je bilo 2:0. Lukas Mura je odigrao u sredinu do Harija Kejna koji u svom stilu zakucava u mrežu za 2:2.

Spursi pokazuju karakter i klasu, 17 minuta pre kraja meča preokreću na 3:2. Nakon centaršuta Alija sa leve strane, Son ne uspeva da šutira glavom. Lopta stiže na drugu stranu do Serža Orijea koji poslao projektil u malu mrežu.

Londonski tim stavlja tačku na sjajan preokret, "overava" pobedu drugim golom Harija Kejna. On je vrhovima kose zakačio loptu posle savršenog centaršuta Eriksena.

 

GRUPA B

Totenhem - Olimpijakos 4:2

Crvena zvezda - Bajern 6:0

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading