Otkrivamo šta čeka srpskog trenera: Miha pauzira do proleća, čeka ga ključna operacija!

Autor:

Sport

27.11.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra vest za navijače Bolonje je činjenica da se njihov trener i legenda srpskog fudbala Siniša Mihajlović (50) uspešno oporavlja od akutne leukemije, ali loša će biti činjenica da srpski stručnjak neće moći da vodi italijanski klub u narednom periodu. Miha je za petak zakazao vanrednu konferenciju za medije, a ta vest podigla je Apenine na noge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, Siniša će javnosti saopštiti da će do proleća morati da se povuče sa mesta glavnog trenera ekipe jer ga očekuje ključna faza u oporavku od opake bolesti. Reč je o transplantaciji matičnih ćelija, koja će uslediti posle uspešnog procesa presađivanja koštane srži od anonimnog donora iz Amerike, o čemu je Srpski telegraf već pisao.

- Porodica Mihajlović i čitav lekarski tim zadovoljni su na koji način je Mihajlovićev organizam reagovao na novu koštanu srž. Međutim, da bi do potpunog oporavka došlo, neophodna je i transplantacija matičnih ćelija. Čitav proces podrazumevao bi da Miha više vremena provodi u bolnici, a nikako mu ne bi bilo dozvoljeno da se bavi bilo kakvim aktivnostima, a samim tim i poslom, odnosno vođenjem Bolonje. On je do sada išao na treninge i vodio mečeve kad god je to bilo moguće, ali sada će proces oporavka biti daleko rigorozniji - priča naš dobro obavešteni izvor blizak porodici Mihajlović i dodaje:

- Zbog toga se sa upravom Bolonje Siniša dogovorio da se, ukoliko mu to zdravlje dozvoli, vrati na posao tek na proleće. Nije poznato da li će se Bolonja odlučiti za novog trenera ili će posao preuzeti neko od Sinišinih pomoćnika.

Među mnogima koji ovih dana šalju poruke podrške Mihajloviću našao se i njegov nekadašnji šef, predsednik Sampdorije Masimo Ferero.

- Želeo bih da se zahvalim svim profesorima, lekarima i osoblju iz Bolonje iz bolnice "Sveta Ursula" koji su profesionalizmom, strašću i ljubavlju obnovili snagu Siniše Mihajlovića. Ko pomaže mom prijatelju, moj je prijatelj. Hvala od srca - napisao je Ferero na Tviteru.

FSS: Siniša je naš trener godine

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, FSS će povući fenomenalan potez i Sinišu Mihajlovića proglasiti za trenera godine, pre svega zbog junačke borbe i činjenice da je i teško bolestan uspešno predvodio Bolonju. Za najboljeg fudbalera biće proglašen Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading