Zvezda nadigrala moćni Bajern, ali evrogol sprečio crveno-bele da zauzmu čelo tabele!

Autor:

Sport

26.11.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juniorski tim Crvene zvezde odigrao je nerešeno 1:1 sa Bajernom i tako ostao na drugom mestu svoje grupe u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda je bila bolji rival, ali su se na kraju podelili bodovi

Pre ovog meča Totenhem je savladao Olimpijakos sa 1:0 i tako eliminisao tim iz Pireja iz daljeg takmičenja, pa sada Bajern drži prvo mesto sa 10, Zvezda ima 8 bodova, a Olimpijakos 7 bodova.

Na startu ovog meča Zvezda je bila bolji rival i tim Slavoljuba Đorđevića je stvorio nekoliko šansi, ali je golman Bajerna uspevao da sačuva svoju mrežu.

U 36. minutu sjajan centaršut Radulovića iskoristio je Lazar Lukić, pogodio je mrežu Bavaraca i doneo rasdost svom timu.

Na poluvreme se otišlo sa prednošću za crveno-bele, iako je u 44. minutu Bajern imao veliku priliku posle nesporazuma u odbrani Zvezde.

Izjednačenje Bajerna je došlo posle evrogola. Batista Majer je sa 25 metara iz slobodnog udarca prebacio živi zid, a plasirana lopta je završila u mreži.

Imačla je Zvezda do kraja nekoliko prilika, a Bajern je prtiisnuo naš tim u poslednjih desetak minuta meča. Ipak završilo se nerešeno.

Prolaz dalje je i dalje u rukama našeg tima. Bajern poslednje kolo igra sa Totenhemom i bez obzira na rezultat tog meča, ukoliko Crvena zvezda trijumfuje u Pireju otići će u nokaut fazu takmičenja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading