Natko: "Čeka nas teška utakmica!"

Autor:

Sport

26.11.2019

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred revanš utakmicu grupne faze UEFA Lige Evrope koju FK Partizan igra u četvrtak 27.11.2019.godine sa ekipom Az Alkmara u Hagu za klupski sajt osvajča Kupa Srbije govorio je Bibras Natko.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natko

- Očekuje nas izuzetno važna utakmica sa timom za koji čak mogu da kažem da je u ovom trenutku bolji od Mančester junajteda. Ono što nam ne ide na ruku je činjenica da smo svesni da moramo da pobedimo jednu takvu ekipu da bismo imali šanse da se plasiramo u drugi deo takmičenja, tzv. Proleće u Evropi. Ipak verujemo i nadamo se – ističe Bibras i dodaje:

- Jasno je da moramo u ovoj utakmici pokazati sve kvalitete koje posedujemo kao tim i uz to biti na najvišem nivou, do sada jer je apsolutno jasno kakve pojedine i ekipu ima AZ Alkmar.

Očekuje nas duel dve napadačke ekipe?

- U utakmici moramo podjednako da obratimo pažnju I na ofanzivne igrače, ali i našu odbranu. Oba segmenta su podjednako važna I bez njih nema kompletne utakmice. U fudbalu je nekada odbrana najvažnija i mi moramo da zaustavimo njihove napadače. U svemu tome moramo i da damo gol i da pobedimo – rekao je kapiten reprezentacije Izraela.

Partizan je remizirao sa AZ Alkmarom u Beogradu rezultatom 2:2?

- Za nas je situacija jasna i teška da bimo obezbedili proleće u Evropi, a to je da moramo da pobedimo ove utakmice koje dolaze. Sada o propuštenim šansama u Beogradu i rezultatu 2:2, igračem manje i isto takom utakmicom sa Junajtedom koju smo mogli da pobedimo ne vredi da govorimo jer ništa ne možemo da promenimo – jasan je vezista Partizana.

- I kao što sam više puta rekao danas, biće izuzetno teško, ali se borimo do kraja! – naglašava Natko!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading