HENES I RUMENIGE DOVELI MOĆNE BAVARCE!

Autor: Todor Petković

Sport

26.11.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern nije došao na ekskurziju u Beograd, već po sva tri boda protiv Crvene zvezde kako bi večeras (21.00) overio prvo mesto B grupe Lige šampiona. Da se ne šale, potvrđuje podatak što su Bavarci na Aerodrom "Nikola Tesla" sleteli u trenutno najjačem raspoloživom sastavu sa 17 zdravih fudbalera.

RepublikaFoto: E stock/Dušsan Milenković
Uli Henes

Delegaciju šampiona Nemačke predvodile su legende kluba Uli Henes i Karl Hajnc Rumenige, koje su za pola veka u klubu već imale priliku da osete atmosferu na Marakani.

SVI NA VIP IZLAZ

Bavarci su ozbiljnost potvrdili i organizaciono, pa je tako za vožnju po Beogradu iz Minhena stigao njihov brendirani autobus. Da smatraju da su nedodirljivi, iz Bajerna su stavili do znanja zahtevom da direktno u autobus uđu sa VIP izlaz aerodroma, za razliku od Liverpula ili PSŽ, čije su se zvezde pomešale sa ostalim putnicima i svojim navijačima na regularnom izlaznom terminalu. Pritom, niko od igrača nije ni pomislio da zastane i porazgovara sa okupljenim novinarima i navijačima, a samo je Havi Martinez bojažljivo mahnuo reporteru Srpskog telegrafa. A kako i bi, kada je iz kluba izričito zahtevano da policija sve udalji na oko 40 metara od njih.

RepublikaFoto: E stock/Dušsan Milenković
Karl Hajnc Rumenige

PRAVO U HOTEL

Odmah po smeštanju u autobus fudbaleri Bajerna uputili su se prema hotelu uz jaku policijsku pratnju, dok su pomoćno osoblje čekali automobili. Prijateljima kluba i nemačkim privrednicima na raspolaganju je bilo čak šest autobusa, pa će Bajern imati i svoje navijače večeras na Marakani. Da li će im to biti dovoljno, znaju samo izabranici Vladana Milojevića, koji će im izaći na crtu u borbi u kojoj nemaju šta da izgube.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading