Pančev: Naš tim iz Barija bi zgazio Hrvate iz 2018!

Autor: Srpski telegraf

Sport

26.11.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je veći uspeh, Zvezdina titula u Bariju ili plasman reprezentacije Hrvatske u finale Svetskog prvenstva? Za legendarnog napadača kluba sa Marakane Darka Pančeva dileme nema jer se zna ko je osvojio "ušati pehar", a "kockasti", predvođeni Lukom Modrićem, ne bi imali šanse protiv generacije crveno-belih za koju su nastupali on, Jugović, Belodedić, Mihajlović, Prosinečki, Savićević i ostali.

RepublikaFoto: youtube.com/Nikolidis2401
Darko Pančev

- Plasman Hrvatske u finale Svetskog prvenstva, zajedno sa plasmanom Mađarske i osvajanjem Evropskog prvenstva od Grčke, kao i dva finala jugoslovenske reprezentacije na Evropskom prvenstvu, najveći su reprezentativni uspesi u ovom regionu. Sigurno da je Zvezdina titula veći uspeh od hrvatskog finala jer je ipak osvojen trofej - izjavio je Pančev u intervjuu za portal Mondo i dodao da bi slavna generacija Zvezde iz 1991. lagano porazila tim Hrvatske, koji je na SP u Rusiji 2018. poražen u finalu od Francuske (4:2).

- Moje lično mišljenje je da bi ta ekipa Zvezde na bilo kom terenu bez ikakvih problema pobedila ekipu Hrvatske. koja je igrala u finalu Mundijala u Rusiji.

RepublikaFoto: youtube.com/RTK

Strelac pobedonosnog gola u penal-seriji finala Kupa evropskih šampiona protiv Olimpika iz Marselja ne veruje da će neki klub sa ovih prostora u bliskoj budućnosti imati priliku da se bori za evropski trofej.

- U dogledno vreme teško da će neki klub sa ovih prostora to ponoviti. Gledajući sa današnjeg aspekta, nismo bili svesni toga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading