Zdjelar ušao u klub 100: Derbi je najdraži meč!

Autor:

Sport

25.11.2019

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Zdjelar je dugo bio pominjan kao pojačanje Partizana, a kada je konačno došao u Humsku ustalio se u timu i sada igra skoro svaki meč.

RepublikaFoto: Starsport
Pobeda u derbiju najdraža

On je na poslednjem meču ušao u „klub 100“, pošto je odigrao 100. meč u crno-belom dresu. Prve mečeve je igrao protiv Viktorije iz Plzenja, ali se nije istakao.

– Bilo je to protiv Viktorije u Plzenju, međutim, revanš šesnaestine finala Lige Evrope ne pamtim baš po dobrom. U Beogradu, prethodno, nisam igrao, nešto sam bio povređen.

Na debiju u Humskoj je igrao protiv Zemuna i postigao je gol. Nažalost publike nije bilo.

– Prvi put za Partizan u Humskoj igrao sam protiv Zemuna i postigao gol, međutim, nije bilo navijača, bilo je to iz kategorije - bez prisustva publike. U svakom slučaju, ostvario sam san.

Najdraži meč se skoro desio.

– Poslednji večiti derbi i, naravno, pobeda!

Istakao je da je veoma ponosan zbog jubileja.

– Veoma brzo došao sam do 100 utakmica, nema ni pune dve godine. Prelepo! Svi sanjamo da odigramo što više mečeva, ovo je znak da sam zdrav (što je najbitnije) i da dajem sve za voljeni klub.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading