Partizan se pojačava iz domaćeg prvenstva: Mladi vezista velika želja Save Miloševića!

Autor:

Sport

24.11.2019

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Nikole Petkovića, put Beograda i Partizana ove zime bi trebalo da krene i njegov imenjak - Nikola Kuveljić.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Doduše, za strelca deset golova, postoji navodno interesovanje Crvene zvezde i Al Aina, ali je crno-beloj strani Topčiderskog brda blizu Nikola Kuveljić, prenosi Sportski žurnal.

Reč je o tipičnom zadnjem veznom, koji je kao i njegov saigrač, afirmaciju u srpskom fudbalu stekao u poslednje dve sezone u dresu kluba podno Golije.

Najpre je odigrao 20 utakmica za Javor u Prvoj ligi Srbije i pomogao povratku u elitno društvo, da bi ove sezone postao standardan u timu Igora Bondžulića.

Prethodno je četiri godine iskustvo sticao u trećeligaškom rangu našeg fudbala, noseći dresove IMT-a i Jedinstva iz Surčina u Srpskoj ligi „Beograd"

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Kuveljić

Kuveljić ima 22 godine, ove sezone - debitantske u Superligi - odigrao je 16 mečeva i dao čak tri gola, iako mu to nije u opisu radnog mesta (Mačvi, Napretku i TSC-a). 

Očigledno je zadovoljio kriterijume Partizanove struke čim je Savo Milošević poželeo da ga angažuje, a upravi već nedeljama radi na tome da transfer bude ozvaničen odmah po okončanju jesenjeg dela takmičenja.

Već viđeni dolazak Nikole Kuveljića značiće da će neko od postojećih zadnjih veznih dobiti zeleno svetlo za odlazak u inostranstvo. Verovatno Aleksandar Šćekić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading