Zvezda s pola snage u Nišu: Radnički nemoćan, crveno-beli se zagrejali za Bajern!

Autor:

Sport

23.11.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Radnički u Nišu rezulatom 2:0 u okviru 17. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda bolja od Radničkog u Nišu

Publika na Čairu nije imala da vidi preterano zanimljiv fudbal u prvom poluvremenu,  Zvezda je bila konkretnija, ali bez više izglednih prilika, jedini gol viđen je u 40. minutu kada je mrežu Petrovića zatresao Ben.

Milunović je centrirao sa desne strane, Rodić lepo skočio i loptu glavom prosledio na drugu stativu gde El Fardu Benu nije bilo teško da donese vođstvo Crvenoj zvezdi.

Fudbaleri Radničkog su zaigrali dosta ofanzivnije na startu drugog perioda igre, ali nisu uspeli da bolju igru krunišu golom. 

Od 70. minuta Radnički je ostao sa desetoricom fudbalera. Štoper domaćih Ivan Ostojić  je sa dve ruke zasutavio Bena i tako zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.

RepublikaFoto: Starsport

Nekoloiko minuta kasnije, crveno-beli su uspeli da iskoriste brojčanu prednost. Odlično je reagovao Aleksa Vukanović i rutinski iskoristio situaciju "jedan na jedan" za 2:0, što je, ispostavilo se kasnije bio i konačan rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading