Kiša golova u Humskoj: Partizan neumoljiv, Javor nastradao - het-trik Sadika i sjajna uvertira za AZ!

Autor:

Sport

22.11.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali ekipu Javora sa 6:2 u 17. kolu Superlige Srbije u nestvarnom meču u Humskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Javor je još jednom dokazao da igra sjajan fudbal ove sezone, crno-beli su uspeli da prekinu niz gostiju koji nisu imali poraz u prethodnih pet superligaških utakmica. Međutim, fudbaleri Partizana su bili izuzetno raspoloženi.

Šok u Humskoj se dogodio na samom startu! Nikola Petković se odlično šnašao i primio loptu koja je verovatno bila upućena kao šut njegovog saigrača. Stojković nije bio na pravom mestu, a Petković je dovoljno precizno šutirao i doneo prednost gostima od drugog minuta.

Samo nekoliko minuta je trebalo Partizanu da izjednači. Odlično se snašao Umar Sadik. Dobio je dobru loptu preko cele odbrane Javora, ali se iz prve nije najbolje snašao. Pogodio je golmana Lazovića, ali mu se lopta odbila do noge, pa je imao lak posao da je samo smesti u mrežu gostiju za 1:1.

Crno-beli preuzimaju vođstvo od 15. minuta. Zoran Tošić je izveo korner, lopta je preletela praktično celu odbranu Javora, a na nju je naleteo iskusni Bojan Ostojić i poslao je u nebranjeni deo mreže gostiju za 2:1 u Humskoj.

Mladi Stevanović je "pokošen" od strane kapitena Maričića, kojeg je olako prošao i ušao u šesnaesterac protivnika, sudija je pokazao na belu tačku, ali je Suma bio neprecizan.

RepublikaFoto: Starsport

O d37. minuta Partizan je povisio prednost. Izvanredna akcija Partizana iz tri kontakta sa loptom rezultovala je golom. Tošić je bio u opasnoj situaciji po desnom boku, zatim je proigrao Sadika pravovremenim pasom, a on nije mogao da promaši stopostotnu šansu –za 3:1.

Ponovo je zakazala odbrana Javora u finišu prvog poluvremena, gosti su centaršut igrača Partizana samo gledala bez ikakve reakcije. Sada je sve to sjajno ispratio Miletić, koji se dobro pozicionirao i poslao loptu glavom u gol za 4:1.

Međutim, Javor se nije predao, samo 5 minuta kasnije pred sudijski zvižduk, Mrkajić je odigrao majstorski. Ples u kaznenom prostoru Partizana, pas petom za Krnića i novi gol Javora za 4:2.

RepublikaFoto: Starsport

U 59. minutu Sadik stiže do het-trika. Miletić je šutirao i očekivalo se da Lazović lako odbrani taj udarac, ali je jako loše odreagovao. Lopta se odbila ka Sadiku, koji je za centimetar izbegao ofsajd, i postigao treći pogodak za 5:2!

Ali, tu nije bio kraj ludnici u Humskoj. upisao se i Stevanovović u finišu utakmice. Još jedna lepa akcija Partizana. Lopta je došla do Sume, on je poslao iza leđa cele odbrane Javora, a Stevanović šutirao izuzetno precizno i postigao treći gol u šampionatu – 6:2!

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading