Trener Dinama u problemima pred Partizan: Nisam zadovoljan

Sport

24.09.2017

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri kijevskog Dinama Oleksandr Hackevič neće putovati u Beograd na duel protiv Partizana u Ligi Evrope u dobrom raspoloženju. Njegov tim je odigrao tek 0:0 u prvenstvu protiv Veresa, a nije zadovoljan ni zalaganjem fudbalera.

RepublikaFoto: youtube.com/Ilya Guban
Trener Dinama u brigama pred meč sa Partizanom

- Teška utakmica. Nažalost, nismo zabeležili pobedu, iako smo imali odlične trenutke u prvom poluvremenu. U nastavku se rival otvorio, pa su i oni imali dve ili tri dobre prilike, ali nas je spasio golman Koval. Nije to bilo dobro izdanje - rekao je trener Dinama.

Ono što navodi kao dodatni problem jeste i činjenica da se ovaj duel igrao pred praznim stadionom, zbog kazne koju je Dinamo dobio od njihovog fudbalskog saveza. Ako već takav ambijent ne odgovara ukrajinskom velikanu, nema sumnje da će im biti teško i na stadionu Partizana, koji će takođe biti sablasno prazan u četvrtak uveče.

- Svi smo želeli da se igra pred publikom. Nismo imali mnogo mečeva kod kuće, ali na dvadeset odsto njih smo igrali pred praznim tribinama. Kome je takav fudbal potreban, meni nije jasno. Nažalost, koliko znam, ovaj trend se nastavlja. Teško je izaći na teren kada je prazan stadion i kada nemate podršku svojih navijača - požalio se Hackevič na specifičnu atmosferu koja je vladala na stadionu.

Duel drugog kola Lige Evrope između Partizana i Dinamo Kijeva igra se u četvrtak pred praznim tribinama stadiona u Humskoj, koji je zatvoren zbog kazne UEFA. Meč počinje od 21:05.

Ukoliko već niste videli izdanje Dinama na poslednjem prvenstvenom susretu protiv Veresa, možete ovde da pogledate sve detalje sa tog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading