Monako dobio ogromnu konkurenciju: Velikan evropskog fudbala hoće Pavlovića!

Autor: Telegraf

Sport

21.11.2019

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović gotovo je već obukao dres Monaka, ali se ovog četvrtka u igru umešala Roma koja je bila i na pregovorima u Humskoj oko mladog štopera crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Čelnici italijanskog velikana Rome, predvođeni sportskim direktorom Đanlukom Petrakijem, doputovala su u popodnevnim časovima u Beograd, u nameri da se umešaju u kupovinu Partizanovog vunderkinda – Strahinje Pavlovića, saznaje "Telegraf".

Razgovori čelnika crno-belih i rimskog kluba su obavljeni na stadionu u Humskoj, a prisutvovao im je i trener ekipe Savo Milošević.

Zajedno sa delagacijom “vučice” je u srpsku prestonicu doputovao i Paolo Bursao, čije ime možda nije poznato ovdašnjoj javnosti, a zapravo se radi o trenutno jednom od najmoćnijih agenata na Apeninskom poluostrvu. Čoveku bez koga se veliki transferi gotovo ne mogu ni zamisliti u Italiji.

Podsetimo, Monako je bio spreman da plati 12.000.000 evra Partizanu, ali ćemo sada videti kakav će biti dalji rasplet situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading