Đukiću povrede kroje tim, Suma čeka šansu sa klupe

Autor:

Sport

24.09.2017

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić ponovo će morati da menja tim u odnosu na poslednji odigrani takmičarski susret, ali ne iz želje za razigravanjem, već zbog povreda.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Crno-beli žele da izvade fleke nakon kiksa protiv Napretka

Meč na Banjici protiv Rada biće od velike važnosti za Partizan, koji je uzdrman nakon burne utakmice protiv Napretka i srećnog remija.

Međutim, šef struke Miroslav Đukić ima probleme sa sastavljanjem startne postave, pošto su se povredili levi bek Nemanja Miletić i najveće pojačanje ovog leta Zoran Tošić! Zbog svega toga, na teren će istrčati Nemanja Antonov, koji još uvek nije dostigao punu takmičarsku formu i džoker sa klupe Petar Đuričković.

Očekuje se da u protokolu za ovaj susret bude i Sejduba Suma, koji je poslednjih 15-ak dana bio van stroja zbog povrede, ali će i protiv "građevinara" meč početi sa klupe, a za očekivati je da ga Đukić ubaci na teren barem na 15-20 minuta.

Projektovan sastav Partizana: Stojković - Vulićević, Miletić, Ostojić, Antonov - Radin, Everton, Đuričković, Janković - Tavamba, Ožegović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading