Srećo, pogledaj danas RANJENE "ORLOVE"!

Autor:

Sport

22.11.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je razočarala u B grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo završivši tek na trećem mestu, iza Ukrajine i Portugala, pa će put do kontinentalnog šampionata 2020. godine morati da traži kroz plej-of Lige nacija. Poznato je da će rival "orlovima" u polufinalu C lige, odnosno divizije, biti Norveška 26. marta na Uleval stadionu u Oslu, dok će ime potencijalnog rivala u finalu 31. marta saznati nakon današnjeg žreba.

RepublikaFoto: Starsport
Veliki ispit za Aleksandra Mitrovićai saigrače!

Šuška se da bi domaćinstvo u finalu moglo nama da pripadne, ali loša vest je da bi se taj meč igrao pred praznim tribinama u Beogradu jer je UEFA rešila opet da nas kazni utakmicom bez navijača zbog transparenta "Kosovo je Srbija" u meču s Ukrajinom.

Ako izabranici Ljubiše Tumbakovića savladaju Skandinavce, protivnik u finalnoj borbi za odlazak na EP, prvi od osamostaljenja Srbije, biće pobednik duela u Glazgovu između Škotske i jedne od četiri selekcije: Bugarska, Izrael, Rumunija ili Mađarska.

Prebrode li i tu prepreku, Aleksandar Mitrović (25) i saigrači igraće u D grupi Prvenstva Evrope, gde će im rival u Londonu sigurno biti Engleska. Iz drugog šešira potencijalni protivnici bili bi Francuska, Hrvatska, Poljska ili Švajcarska.

Što se tiče trećeg šešira, tu bi nas čekali Portugal, Turska, Austrija, Švedska ili Češka. Žreb grupa za EP biće održan 30. novembra u Bukureštu.

POLUFINALE LIGE NACIJA:

26. mart 2020. (finala 31. mart)

C LIGA

Norveška - Srbija

Škotska - Bug/Izr/Rum/Mađ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading