"Murinjo je čovek trofej, od njega nema boljeg za te stvari!"

Autor:

Sport

21.11.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vezni fudbaler Totenhema Džejmi O'Hara smatra da je Žoze Murinjo u idealno vreme zamenio Maurisija Poketina na klupi Pevaca.

Žoze Murinjo

Argentinac je otpušen posle niza loših rezultata, nakon petoipogodišnjeg veoma uspešnog perioda.

- Mislim da je bilo pravo vreme da ode. Mučili smo se, forma nije bila sjajna, 24 boda iz 25 utakmica... Nismo dobri u ligi. Finale Lige šampiona prošle sezone je pokrilo brojne nedostatke u igri, bilo je vreme da se krene dalje. Tim nije reagovao kako bi inače u tim situacijama trebalo, bio je to jedan od onih trenutaka kada čovek pomisli – u redu, doveo si nas najviše dokle si mogao, ideo dalje - rekao je 33-godišnji O'Hara.

Sa Poketinom na čelu Totenhem je četiri puta u nizu bio među najbolja četiri u Premijer ligi, a Argentinac je kandidat da preuzme Bajern Minhen i još neke najveće klubove.


- Mislim da će u budućnosti raditi vrhunski posao, neće dugo biti bez posla. Sada je tražen, otići će u neki veliki klub. Sa druge strane, nema nikog boljeg na svetu u osvajanju trofeja od Žozea Murinja. Pre pet godina mnogi bi se smejali na tu vest, mislili bi da ne možemo da dovedemo menadžera tog renomea. Sama ta činjenica je velika stvar. Sada krećemo dalje, on će doneti svoj pečat i Spursi će se uskoro boriti za trofeje - kaže O'Hara i dodaje:

- Mislim da će mu vlasnici dati novac na raspolaganje, ne bi preuzeo taj posao da mu nije obezbeđen dobar budžet. Ima dobru ekipu koju će pokušati da probudi, probiće se na tabeli, a u januaru će tražiti celokupnu novu odbrambenu liniju - zaključio je bivši vezista Totenhema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading