Zvezdine muke i plasman u četvrtfinale Kupa: Boaći promašio penal, a potom pogodio za minimalnu pobedu!

Autor:

Sport

20.11.2019

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Mačve na domaćem terenu 1:0 u osmini finala Kupa Srbije i u prilično skromnom izdanju plasirali se u četvrtfinale.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći i Hoze Kanjas slave jedini pogodak na utakmici

Bio je ovo još jedan u nizu mečeva na kome su Zvezdini igrači pokazali da ne umeju najbolje da se nose sa ulogom favorita.

Istina na putu mnogo lakše pobede stajao je i golman Mačve Dušan Puletić, ali i prilično loša realizacija Zvezdinih igrača koji su u prvom poluvremenu i stvarali prilike, međutim gol je izostajao.

RepublikaFoto: Starsport

Takav razvoj situacije išao je na ruku fudbalerima Mačve koji su kako je vreme odmicalo dobijali na samopozdanju i u nekoliko navrata ozbiljno pripretili Popoviću.

U 58. minutu Zvezda je bila najbliža vođstvu, ali je Ričmond Boaći promašio penal, međutim već u 66. minutu napadač iz Gane se odlično snašao u kaznenom prostoru Šapčana postigavši odlučujući gol na meču.

RepublikaFoto: Starsport

Zvezda se tako plasirala u četvrtfinale takmičenja na čiji trofej čeka od 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading