Terzić: Tražili mi 5000€ da me ne otmu!

Autor:

Sport

21.11.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi reprezentativac Srbije i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Aleksa Terzić (20) preživeo je životnu dramu pošto je jedva uspeo da spase živu glavu i pobegne kidnaperima koji su planirali da ga otmu usred Beograda! Drama sa obrisima holivudskih trilera odvijala se na potezu između Autokomande i Novog Beograda, pošto je levog beka Fjorentine progonio audi A6 sa zatamljenim staklima.

Aleksa Terzić u dresu Fjorentine

Terzić se u Beograd vratio iz Niša, gde je nastupao za "orliće" u porazu od Rusije (0:2) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Vozio je BMW X3, koji je iznajmio u rentakar agenciji u Firenci.

ZATAMLJENA STAKLA

Ideja otmičara je bila da od Terzića izvuku 5.000 evra, a u suprotnom bili su spremni da ga kidnapuju. To je potvrdio i mladi fudbaler u razgovoru sa policijom.

- U toku vožnje od Autokomande ka Gazeli presreo me je audi A6 sa zatamljenim staklima. Vozač je tada bez ikakvog razloga pokušao da me zaustavi, dobacivao mi je da otvorim prozor. Stao sam u blizini Gazele. Iz audija je izašao meni nepoznati muškarac sa zadnjeg sedišta i vozač i krenuli su ka meni - ispričao je Terzić policajcima.

Ispostaviće se da mu je život spasla devojka koja je sedela na zadnjem sedištu audija i bila sa kidnaperima pošto ga je upozorila da bi trebalo da pobegne.

- Devojka iz audija je povikala: "Beži jer ćeš nadrljati". Upalio sam kola i počeo da bežim. Na raskrsnici Omladinskih brigada i Jurija Gagarina sustigla me je škoda i udarila u BMW. Rekli su mi: "Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti".

Kidnaperi su Terzića udarali i rukama i nogama, zbog čega je doživeo frakturu nosa, hematome na glavi i iščašenje ruke. Čitavu dramu, koja je na Novom Beogradu trajala desetak minuta, prekinuo je taksista u kog se mladi fudbaler zakucao u saobraćaju. Čovek je pozvao policiju, koja se dala u potragu za otmičarima.

UHAPŠENI U KALUĐERICI

Devojka i jedan od otmičara uhapšeni su u Kaluđerici, gde su pobegli Terzićevim automobilom, dok se za trećim okrivljenim i dalje traga. Prema saznanjima Srpskog telegrafa, policija sumnja da se iza napada na mladog reprezentativca Srbije krije neimenovani nalogodavac. Terzić je prevezen u Zemunsku bolnicu, gde mu je ukazana pomoć, a juče je čitavo pre podne proveo davajući iskaz u policiji. Novinari Srpskog telegrafa do zaključenja ovog broja nisu uspeli da stupe u kontakt sa Aleksom Terzićem.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Brza reakcija policije

Šeta pravu seks-bombu!

Fudbaler Fjorentine Aleksa Terzić često je aktivan na društvenim mrežama, a neretko objavljuje slike sa svojom lepšom polovinom Elenom Gvoić. Atraktivna brineta mami uzdahe muškaraca, a nema sumnje da je u teškim trenucima Aleksi najveća uteha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading