Novi skandal: Luis Enrike oterao čoveka koji je Španiju odveo na EP!

Autor:

Sport

19.11.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što su uspešno završili kvalifikacije u reprezentaciji Španije nova napeta situacija kada je mesto selektora u pitanju. Vratio se Luis Enrike, ali nema u stručnom štabu dosadašnjeg selektora Morena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trening reprezentacije Španije pod komandom Luisa Enrikea

Roberto Moreno je vodio reprezentaciju od trenutka kada se povukao Enrike zbog bolesti ćerke, koja nažalost nije uspela da se izbori sa tim izazovom. Priveo je kvalifikacije kraju, ali neće voditi Crvenu furiju na šampionatu, pošto se Luis Enrike vraća.

Ali neće čak biti ni u stručnom štabu, a "El Mundo Deportivo" prenosi da je to bio izričit zahtev bivšeg trenera Barselone. Međutim, predsednik španskog saveza Luis Rubales rekao je da je Moreno iznenada odlučio da napusti reprezentaciju, zbog čega je i vraćen Enrike.

- Mi smo pružili priliku Morenu, sada je poznat trener. Bili smo veoma fer, on je znao za svaki sastanak sa Enrikeom i svaki poziv. Poslednji poziv upućen Enrikeu bio je izazvan odlukom Morena da ode. Naš način ophođenja prema njemu je uvek bio besprekoran - rekao je Rubales.

Španski savez već drugi put u kratkom vremenu suočava se sa krizama kada su selektori u pitanju, pošto je još sveža afera oko Lopetegija koji je u predvečerje Svetskog prvenstva napustio selekciju i preuzeo madridski Real.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading