Rajkoviću stigla ponuda iz Italije dok trenira sa Partizanom, ne baš željena!

Autor:

Sport

19.11.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Slobodan Rajković mogao bi uskoro da se vrati u italijanski fudbal. Iskusni štoper je slobodan igrač, ali interesovanje pokazuje drugoligaš Peruđa.

RepublikaFoto: Starsport
Slobodan Rajković

Masimo Odo ima mnogo problema zbog povreda štopera, ne može da računa na Gabrijelea Anjelija, Nikolasa Falaska i Filipa Sgabrija, a još se nije dovoljno oporavio Matej Rodin.

Tako su se u Peruđi setili Rajkovića koji ima dosta iskustva sa Apenina jer je tri godine bio član Palerma.

Peruđa je posle 12 kola na deobi četvrte pozicije u Seriji B sa 19 bodova, šest manje od lidera Beneventa, a dva iza drugoplasiranog Krotonea.

Videćemo da li je Rajković zainteresovan za prelazak u Seriju B, jer je nedavno izjavio da čeka ponudu iz elitnog ranga italijanskog fudbala.

Nekada velika nada srpskog i evropskog fudbala, zbog čega ga je 2007. kupio i Čelsi, trenutno trenira sa fudbalerima Partizana.

Crno-beli su želeli da ga dovedu ove sezone, ali im se isprečilo novo pravilo FSS koje dozvoljava da klub može da potpiše ugovor sa samo jednim slobodnim igračem u prelaznom roku, a Partizan je to pravo iskoristio za Lazara Markovića.

Rajković je tokom karijere igrao još za PSV, Tvente, Vitese (sva tri na pozajmici iz Čelsija), Hamburger SV i Darmštat.

Zabležio je 19 nastupa za reprezentaciju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading