Milojević iskren: Da prekinemo post koji traje 8 godina!

Autor:

Sport

19.11.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević je uoči duela sa Mačvom u osmini finala Kupa Srbije rekao da je cilj njegovog tima da osvoji taj trofej posle čak osam godina čekanja.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Kup je veoma bitan za nas, daćemo sve od sebe da dođemo do završnice i borimo se za trofej. Mačva je ekipa čija pozicija na tabeli u domaćem prvenstvu, ne prikazuje njihov realan kvalitet. Uz vredan rad i trenera Aničića, koji je iskusan i već je ostvarivao uspehe sa Mačvom, utisak je da ih očekuju bolji rezultati. Kup utakmice nemaju dodirne tačke sa prvenstvom, tako da trebamo da budemo oprezni. Želimo da osvojimo Kup Srbije- rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Mačva je nezgodna ekipa, što je pokazala naš utakmica u Superligi, naglasio je Milojević.

- Mačva ima težak domaći teren i publiku koja je orijentisana ka lokal-patriotizmu sa velikim brojem igrača iz Šapca ili okoline. Svi oni žive za Mačvu- istakao je Milojević i dodao da je zdravstveno stanje Matea Garsije bolje i da je od lekarskog tima dobio zeleno svetlo da se naredih dana priključi radu ekipe.


Milojević se osvrnuo i na šanse reprezentacije Srbije da se plasira na EURO preko baraža u martu.

- Veliki sam optimista kada je u pitanju naša reprezentacija, jer sam patriota. Volim Srbiju i uvek verujem da možemo da pobedimo. Nadam se da ćemo proći baraž, a naravno da mi je i drago što su i fudbaleri Crvene zvezde deo našeg nacionalnog tima- zaključio je Milojević.


Utakmica osmine finala Kupa Crvena zvezda - Mačva igra se ove srede od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading