Kostić se u januaru seli u Seriju A: Srbin ispaljuje Inter i ide u redove velikog rivala!

Autor:

Sport

19.11.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Kostić, reprezentativac Srbije po svemu sudeći će ove zime napustiti Ajtraht iz Frankfurta i okušati se u Seriji A. Kako sada stvari stoje klub u kome će nastaviti karijeru neće biti Inter, već njegov veliki rival.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić

Antonio Konte je veliki poštovalac njegovih igara, ali mediji na "čizmi" tvrde da če Srbin pojačati redove velikog rivala "neroazura", ekipu Milana.

Naime, "rosoneri" imaju keca u rukavu, a to je Zvonimir Boban, koji je u odličnim odnosima sa Filipom Kostićem, pa će transfer biti realizovan u januaru.

Još jedna stvar koja ide u korist Milana je što Ajntraht želi da dovede Rikarda Rodrigeza iz Milana, pa će nekadašnji igrač Volfsburga biti deo transfera od, kako tvrde mediji u Italiji, 40 miliona evra.

Filip Kostić je karijeru započeo u rodnom Kragujevcu. Igrajući za Radnički zapazili su ga skauti Groningena u koji je prešao 2012. godine za 1.25 miliona evra. Nakon Groningena prelazi u Bundesligu, tačnije u Štutgart dve sezone kasnije za šest miliona evropskih novčanica.

Odlične dve sezone u redovima "švaba" nateralo je upravu Hamburga da plati 14 miliona evra za njegove usluge. Od avgusta prošle godine je u Ajntrahtu iz Frankfurta za koji je do sada odigrao 66 utakmica, postigao 16 golova i upisao 19 asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading