"VAR je jedno predivno sra*e!"

Autor:

Sport

18.11.2019

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši prvi čovek UEFA, Mišel Platini, nije fan video tehnologije u fudbalu, pa je izjavio da VAR nije rešenje za probleme i da stvara dodatne nesuglasice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bez dlake na jeziku!

Francuz je sinoć gostovao na „RAI due”, gde je promovisao svoju knjigu „The King is Naked”. Iskoristio je priliku da prokomentariše uvođenje video-tehnologije, koja se sve više koristi u fudbalu.

- VAR ne rešava probleme, već stvara nove. Trebaće mi 30 minuta da vam objasnim koliko košta i zašto nisam ljubitelj video-tehnologije. Mislim da je VAR jedno predivno sra*e. Nažalost, više nam nema povratka unazad - priznao je Platini.

Platiniju je nedavno istekla četvorogodišnja suspenzija zbog korupcije. Iz istih razloga svojevremeno je morao da otkaže kandidaturu za mesto prvog čoveka FIFA i naslednika Sepa Blatera.

- Imam 64 godine i vremena za jednu, poslednju avanturu. Ne želim da napravim grešku i moram dobro da razmislim. Samo ću istaći da nemam nikakav kontakt sa trenutnim predsednikom FIFA, Đanijem Infantinom - zaključio je Platini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading