Dominacija Zvezdinog i Partizanovog Afrikanaca: Ben i Suma vladaju crnim kontinentom!

Autor:

Sport

18.11.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komorska Ostrva sa El Fardu Benom, Gvineja sa Sejdubu Sumom i Gana sa Samuelom Ovusom, sjajno su pregrmeli prvi deo kvalifikacija za Afrički Kup nacija 2021. godine.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben i Sejduba Suma se veseli vraćaju u Beograd

Zvezdin napadač je u četvrtak dao veliki doprinos u pobedi na gostovanju u Togou, a danas su na svom stadionu u gradu Moroni, fudbaleri Komorskih Ostrva otkinuli bod favorizovanom Egiptu.

Sa četiri boda Benova selekcija će sa liderske pozicije dočekati nastavak kvalifikacija, koje su zakazane za avgust 2020. godine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U A grupi, Gvineja je prvo remizirala na gostovanju u Maliju (2:2), ali Suma tada nije igrao. U nedelju je u Konakriju gostovala Namibija, a as Partizana je asistirao Isijagi Sili, prvotimcu Tuluza, za prvi gol, u pobedi od 2:0.

Gvineja i Mali vode na tabeli sa četiri boda, Namibija je trećeplasirana sa tri, a Čad nema bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Zelenortska Ostrva su još u sredu osvojila bod u Jaundeu (0:0), što je predstavljalo veliko iznenađenje, a osam minuta na gostovanju u Kamerunu odigrao je i Rikardo Gomeš, dojučerašnji prvotimac Partizana, a sada član Al Šarjaha.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Značajan doprinos u pobedama Gane, koja je lider C grupe imao je i Samuel Ovusu, sada već bivši član Čukaričkog.

Novi igrač Al Feihe (UAE) odigrao je četiri minuta u pobedi nad Južnom Afrikom, a potom je bio starter na gostovanju Sao Tome i Principeu, u pobedi od 1:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading