Prva liga Srbije: Grafičar ponovo kolo vodi, Metalac doživeo brodolom na severu Srbije!

Autor:

Sport

18.11.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sluti da ćemo na proleće gledati nikad zanimljiviju trku za direktan plasman u Linglong Superligu Srbije.... Metalac je imao konstantnu formu, obećavao je i Zlatibor, ali na liderskoj poziciji u Prvoj ligi Srbije ponovo je Grafičar.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Grafičar - Crvena zvezda

Zvezdina filijala je lako savladala Budućnost iz Dobanovaca (2:0), i na pravi način iskoristila kikseve Metalca i Zlatibora. Istina, pitanje je da li se kiksom može nazvati bod Čajetinaca na gostovanju Kabelu.

Grafičar je teže nego što se očekivalo došao do bodova protiv Budućnosti. Dobanovčani su se dobro držali tokom prvog poluvremena i defanzivnom postavkom ugušili napade čete Milije Žižića. 

Ipak, bravu Budućnosti otrključao je levi bek Konatar u 48. minutu. Vrlo brzo odličnu formu demonstrirao je Jug Stanojev koji je otklonio bilo kakvu neizvesnost.

Dobar fudbal i preokret viđen je u Bačkoj Palanci. Metalac je posle prvog poluvremena imao prednost u sudaru sa domaćinom. 

Međutim, u nastavku je postojao samo jedan tim. Bačka je odigrala najboljih 45 minuta u sezoni. I počistila sa terena možda i glavnog pretendenta za ulazak u viši rang.

Drugu uzastopnu pobedu ostvario je Zemun i odvojio se od najugroženijih ekipa na tabeli. U Gornjoj Varoši je pao Trajal – 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading