(FOTO) Nezadovoljni navijači presreli reprezentaciju: "Poznajete li osećaj zove se sramota?"!

Autor:

Sport

18.11.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bosne i Hercegovine imali su neprijatno iskustvo u Lihtenštajnu dan pre utakmice sa domaćom selekcijom koje su doživeli ni manje ni više nego od svojih navijača.

RepublikaFoto: facebook.com/ BHFanaticos
"Fanatikosi"

Kako prenose sarajevski mediji, autobus sa "Zmajevima" i stručnim štabom su presreli navijači BiH, popularni "Fanatikosi".

Razočarani lošim nastupima reprezentacije u kvalifikacijama za EURO 2020, najgorim ciklusom u poslednjih deset godina, zahtevali su razgovor sa kapitenom Edinom Džekom i selektorom Robertom Prosinečkim.

Kada su članovi BiH ekspedicije odbili njihov zahtev, pre nego što ih je rasterala policija, "Fanatikosi" su razvili parolu na ulicama Vaduca, koju su videli i igrači.


"Poznajete'l osećaj zove se sramota", držalo je transparent sa stihovima pesme popularnog mostarskog benda "Dubioza kolektiv" 13 pripadnika "Fanatikosa".

"Fanatikosi" su već reagovali na loše rezultate reprezentacije.

Oni su svojih 200 ulaznica koje su dobili od FS BiH za derbi sa Italijom (0:3) u Zenici pre tri dana podelili mališanima iz nekoliko domova za nezbrinutu decu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading