Bivši reprezentativac Srbije odbio Đenovu, pa trenira sa Partizanom!

Autor:

Sport

17.11.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši srpski reprezentativac Slobodan Rajković potvrdio je da se nalazi na treninzima Partizana. Tridesetogodišnji štoper ove sezone nema klub, a ime mu se od letos povezivalo sa velikim brojem klubova.

RepublikaFoto: Starsport
Slobodan Rajković

Rajković je već neko vreme u Beogradu, gde se prvo individualno pripremao, a onda priključio treninzima crno-belih.

- Treniram sa Partizanom. Želim da budem potpuno spreman kada dođe do toga da potpišem ugovor- izjavio je Rajković za "Tuttomercato".

Partizan mu, ipak, nije primarna opcija.


- Primarna opcija mi je Italija, naravno. Treniram sa Partizanom, fizički sam potpuno spreman i spreman sam da pružim dobre igre- ističe bivši reprezentativac.

Rajković je prošlu sezonu završio u Palermu, a ove se za njegove usluge najviše interesovala Peruđa.

- Da, istina je. Dobio sam neke ponude, ali nismo došli do dogovora. Voleo bih da pronađem angažman u Seriji A, ako ne uspem onda ću razmatrati druge ponude- rekao je Rajković.

Dobio je i ponudu od Đenove, ali je nije prihvatio.

- Ponuda Đenove je bila dobra, ali jedna osoba koja više nije u klubu – ne mislim na trenera – loše je govorila o meni. Kada takve glasine krenu mnogi pomisle kako je to istina i možete da imate ozbiljne poteškoće. Ja sam zdrav. Žao mi je što u klubu verovali toj osobi- zaključio je Rajković i dodao da bi prihvatio novu ponudu Đenove ukoliko bi ona došla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading