Milinković Savić nepoželjan, ništa od otkupa!

Autor:

Sport

16.11.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema poslednjim informacijama iz Belgije, belgijski Standard iz Liježa neće otkupiti srpskog golmana Vanju Milinković Savića koji je prošlog leta došao na pozajmicu iz Torina.

RepublikaFoto: instagram.com/vanja_32
Vanja Milinković Savić

Standard je letos ostao bez prvog golmana Giljerma Očoe koji se vratio kući, u meksičku Ameriku. Belgijski klub je tada ostao sa neiskusnim Bodarom i preiskusnim Žileom za kojeg se nije ni znalo hoće li nastaviti karijeru ili će okačiti kopačke o klin. Standard je tada odlučio da iz Torina dovede srpskog golmana Vanju Milinković Savića koji je u italijanskom klubu bio rezerva neprikosnovenom Siriguu. Standard je doveo Srbina na pozajmicu s pravom otkupa po ceni od 3.500.000 evra.

Međutim, Milinković Savić nije zadovoljio u Liježu i prema pisanju lokalnih medija, Standard neće iskoristiti opciju da ga otkupi već će ga vratiti u Torino. Trener Mišel Prudom, je inače jedan od najboljih golmana u istoriji Belgije i Evrope, nije zadovoljan onime što je mladi Srbin pokazao do sada.

Italijanski mediji nagoveštavaju da bi jednogodišnja pozajmica mogla da bude raskinuta već u januaru ako Torino pronađe neki drugi klub koji bi pružio šansu Milinković Saviću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading