Crno-beli se ne šale: Partizan odredio ogromnu cenu za Pavlovića!

Autor:

Sport

15.11.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan visoko vrednuje mladog defanzivca Strahinju Pavlovića, a za budućeg kupca odredio je cenu za igrača koja iznosi 15 miliona evra, čak tri puta višu od one sa kojom je izašao na tržište prošlog leta.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Kako prenosi Telegraf,  u odnosu na letnji prelazni rok, u velikoj meri je uticala činjenica da se Partizan plasirao u grupnu fazu Lige Evrope, a Pavlović i na evropskom nivou pokazao ogroman potencijal. Tome u prilog i činjenica da je Pavlović u ovom trenutku, po specijalizovanim fudbalskim sajtovima, najvredniji fudbaler Superlige (između osam i deset miliona evra), a tek mu je 18 godina.

Takođe, klub iz Humske će za budućeg poslovnog partnera, koji posegne za angažovanjem igrača, u transferu imati i poseban uslov, a to je da mladi defanzivac ostane u Partizanu do narednog leta. Pomenuti uslov će biti naznačen "pod obavezno", kako se do kraja sezone ne bi štetilo postojećem timu u borbi za trofeje.

Podsetimo, Pavlović je minulog leta bio nadomak transfera u Lacio i to za sumu od 5.500.000 evra, ali je italijanski klub, uz pomoć jednog od tamošnjih medija i naduvane afere, otezao zaključenje posla do kraja prelaznog roka ne bi li dodatno spustio cenu obeštećenja.

Partizan nije popustio, čelnici crno-belih, ali i agent Strahinje Pavlovića su glatko odbili takav scenario, a fudbaler je odmah ponuđen novi, petogodišnji ugovor. U međuvremenu, fudbaler je dobio sve neophodne zdravstvene dozvole u jednoj renomiranoj belgijskoj klinici te ne postoje nikakve prepreke da se posle Partizana talentovani momak okuša u jačoj sredini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading