Ševšenko jasan pred Srbiju!

Autor:

Sport

15.11.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko svestan je da za njegovu selekciju rezultat u Beogradu nema veliki značaj, ali uprkos tome on želi da dođe do što boljeg rezultata protiv Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrej Ševčenko

Selekcija Ukrajine slavila je ovog četvrtka protiv Estonije u prijateljskom meču sa 1:0, ali Ševčenko očekuje potpuno drugačiji meč u Beogradu.

- Na ovoj utakmici protiv Estonije u timu nije bilo Malinovskog, Zinčenka, Stepanenka, Marlosa, naših najvažnijih igrača. U nedelju će biti drugačije, igraćemo sa drugim, mnogo ozbiljnijim rivalom. Biće i Krivcov na raspolaganju za Srbiju. Vrlo ozbiljno shvatamo meč u Beogradu i želimo da tamo prikažemo pristojnu igru - poručio je Ševčenko.

Prvi meč koji su u kvalifikacijama odigrali Ukrajina i Srbije završio se pobedom žuto-plavih od 5:0 u Lavovu. Bio je to rezultat koji je, suštinski, usmerio nastavak trke za obe reprezentacije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading