Srbin u januaru konačno menja klub: Jedna odluka deli Sergeja od Čelsija!

Autor:

Sport

14.11.2019

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić je prioritet čelnika Čelsija u januaru, javljaju engleski mediji! "Plavci" imaju zabranu kupovine igrača u zimskom prelaznom roku zbog kršenja finansijskog fer-pleja, ali su se žalili Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani, ukoliko suspenzija bude ukinuta, "plavci" će krenutu u ofanzivu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić se seli u Premije ligu?

Ukoliko CAS poništi aktuelnu odluku, Čelsi će imati pravo da već ove zime dovodi igrače, a prvi na listi je Sergej Milinković Savić. Menadžer "plavaca" Frank Lampard smatra da bi se mladi vezista savršeno uklopio u ekipu i bio pravo pojačanje za tim sa "Stamford bridža", prenose engleski mediji.

Za sada nema informacije koliko je londonski klub spreman da plati Laciju, čiji je predsednik Klaudio Lotito u nekoliko navrata rekao da je odbio sto miliona evra za našeg reprezentativca.

- Za Milinković Savića smo imali nekoliko ponuda od sto miliona evra, ali smo ih odbili, Moramo da imamo takmičarski tim, dovoljno kvalitetan i zato su nam potrebni igrači kao što je Sergej - otkrio je Lotito pre mesec dana.

Letos se pisalo da je Mančester junajted bio na korak od dovođenja momka koji je ponikao u Vojvodini i da se čekalo samo da Pol Pogba bude prodat Real Madridu. Međutim, pošto je Francuz ostao na "Old Trafordu", nije došlo ni do Sergejevog transfera među "crvene đavole". Za njega su svojevremeno interesovanje pokazali i Juventus, Inter, Milan i Pariz Sen Žermen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading