Paunović se oprostio od Čikago Fajera: Ne mogu dovoljno da izrazim svoju zahvalnost...

Autor:

Sport

14.11.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Veljko Paunović se oprostio od Čikago Fajera, tima u kom je radio prethodne četiri godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veljko Paunović završio misiju u Čikagu

U sredu je objavljeno da nekadašnji selektor mlađih reprezentativnih ekipa Srbije neće nastaviti saradnju sa američkim klubom.

- Želim da se zahvalim na nezaboravnim godinama. Uvek ću biti ponosan na to. Bila mi je čast da reprezentujem tim kroz državu i svetu. Tu privilegiju nikada nisam uzimao zdravo za gotovo- naveo je Paunović.

On se posebno zahvalio osoblju kluba.

- Ne mogu dovoljno da izrazim svoju zahvalnost za vašu posvećenost i podršku tokom mog boravka u Čikagu. Posebno sam zahvalan Nelsonu Rodrigezu što me je doveo ovde. Hvala i vlasnicima na prilici, resursima i podršci ovih godina- naveo je Paunović.

Čikago je nedavno dobio novog vlasnika Džoa Mansueta, koji je tom prilikom izjavio da će biti preispitan rad svakog zaposlenog.

Ranije je objavljeno da će taj tim napustiti i pojedini fudbaleri, među kojima su najzvučnija imena Bastijana Švajnštajgera i Nemanje Nikolića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading