Bajern ima jednu veliku želju: Ni Arsen Venger, ni Erik ten Hag, ni Žoze Murinjo...

Autor:

Sport

13.11.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola prvi je pik uprave Bajerna da ga vrati za trenera! Već je pokrenuta operacija povratka Gvardiole u Bajern, na čijoj klupi je bio od 2013. do 2016. godine i osvojio tri titule Bundeslige i dva nacionalna kupa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gvardiola se seli u Minhen?

"Bild" donosi informaciju da Katalonac nije srećan u Mančesteru, da mu je zbog toga i porodica u Španiji, i razmatra da napusti Siti na kraju sezone, posebno što mu ni rezultati ekipe ne idu u prilog jer je odbrana trofeja Premijer lige veoma daleko posle poraza od Liverpula (3:1) minulog vikenda.

Za razliku od Engleske, Gvardioli je Minhen prirastao za srce i kada je odlazio govorio je da bi voleo da se vrati u Nemačku.

Izazov bi mogao da mu predstavlja i novi projekat Bajerna i nedovršen posao koji je imao u prvom mandatu - osvajanje Lige šampiona.


Trenutno bavarski gigant nema rešenje za trenera od odlaska Nika Kovača, ekipu privremeno vodi Hans Flink, a kao trajna rešenja spominju se Arsen Venger, Erik ten Hag i Žoze Murinjo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading