Još jedan odlazak sa "Marakane"? Portugalci daju 3 miliona evra za Zvezdinog bisera!

Autor:

Sport

13.11.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda na pragu je prodaje omladinca Miloša Pantovića. Posle Bogdana Jočića, koji je otišao u Veronu za 500.000 evra, klub sa Marakane bi mogao da profitira daleko više od Pantovića, između 2 i 3 miliona evra.

RepublikaFoto: Starsport
Omladinci Zvezde vs. omladinci Totenhema

Sporting iz Lisabona je "zagrizao" za talentovanog ofanzivnog vezistu i planira da napravi transfer već tokom ove zime, a razlog su partije u Ligi šampiona za mlade, navodi Žurnal.

Krilni vezista je u klub stigao pre nekoliko godina iz Vojvodine, standardan je u eliti, a protiv Olimpijakosa je postigao pobedonosni gol za 2:1. Starter je bio u svim mečevima protiv Grka, Bajerna i Totenhema, debitovao je i za seniore protiv Trepče, kada je šansu dobio i Borislav Burmaz.

Pantović je rođen 28. avgusta 2002. godine, standardan je omladinski reprezentativac, a ne očekuje se da dobije šansu u seniorskom timu, gde je na krilnim pozicijama paklena konkurencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading