Fudbaler Barselone dao izjavu posle koje bi svaki igrač trebalo da se zapita!

Autor:

Sport

12.11.2019

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski defanzivac Klemon Lengle ustalio se u starsnoj postavi Barselone nakon što je na leto 2018. stigao iz Sevilje za 36 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klemon Lengle u meču protiv svog bivšeg kluba

Lengle je za relativno kratko vreme uspeo da dođe do velikog kluba poput Barselone, ali je čvrsto ostao nogama na zemlji, prenosi portal "SportSport".

Ponikao je u Nansiju za koji je debitovao 2014. sa svega 19 godina. Sa 22 je prešao u Sevilju za 2,5 miliona evra, da bi već sa 24 zaigrao za katalonskog giganta.

- Nisam promenio svoj stil života. Nisam bio zvezda u Nansiju i još uvek se ne osećam tako. Uvek sam radio vredno i zbog toga sam uspeo da ostvarim sve ovo. Morate dati 100% jer samo tada stižu rezultati - rekao je Lengle.

Dolazak u Barselonu je svakako uticao i na znatno veći bankovni račun, ali sudeći po njegovim izjavama, Lengle nije tip čoveka koga "novac pokvari".

- Živim u Barseloni i normalno je da svoje prijatelje ne viđam tako često. Život fudbalera i uopšte sportiste je balon gde je luksuz na dohvat ruke i može da vas zaslepi. Ja sam jasan oko novca i veoma odgovoran u tome. Naravno da dobro živim od svoje zarade i sebi mogu da omogućim neke stvari da uopšte ne gledam cenu - kaže Francuz i dodajem.

- Kada odem u restoran ne brinem da li je neko jelo 40 ili 100 evra. Ali, morate imati granice u svemu. Vidim da skoro svaki igrač kupi Ferari. To je lepo, ali za mene je to samo automobil i ne privlači me toliko da potrošim ogroman novac na to jer mi je to van svake pameti.

Lenglet je prokomentarisao i odnos s Lionelom Mesijem.

- On je sjajan prijatelj i odličan vođa u svlačionici. Ponaša se tako jednostavno da vas nekako tera da ga volite. On je sjajan čovek i odličan fudbaler - zaključio je Lengle

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading